Végső Vár Alapítvány

"Hitünk és vallásunk, hogy segítsünk másokon önzetlenül!"
Bemutatkozás
NyomtassOlcsón.hu

HÍREK
Online bankkártyás Adományozás
"A NIOK Alapítvány támogatásával"

Alapítványunk a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok "beteg és hátrányos helyzetű gyermekek, nagycsaládosok, létminimum alatt élők és időskorúak" támogatásának, segítésének, életkörülményeik javításának céljából jött létre. Közhasznú alapítványunk működési engedélyét 2007. március 1. -én kapta meg. Az elmúlt években egyre több ember került, olyan anyagi helyzetbe, hogy támogatásra szorul! Mi emberi kötelességünknek érezzük, hogy rajtuk segítsünk. Egyre több család kényszerül a városból kiköltözni a tanyavilágba a nehéz gazdasági helyzet és az emelkedő közüzemi díjak miatt, melyet nem tudnak fizetni. Munkánkat elhivatottan végezzük. Szeretnénk, hogy minél több olyan gazdasági szereplő, egyéni vállalkozó és magánszemély álljon mellénk támogatóként, aki hozzánk hasonlóan szívén viseli nehéz életű embertársai sorsát és segítene minket kitüzött céljaink elérésében.

Az Alapitvány vezetősége jelen munkájukat az Alapítvány számára "Társadalmi" munkában végzik, semmilyen juttatásban ( Jövedelem, Tisztelet díj ) nem részesülnek, ez által teljesen Önkéntes tevékenységként látják el szabad idejükben.

Honlapkészítés