Végső Vár Alapítvány

Hitünk és vallásunk az Önzetlen segítés
Bemutatkozás
Adatvédelmi Nyilatkozat
Média
Közzététel

Alapítványunk a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok " hátrányos helyzetű és beteg gyermekek, nagycsaládosok, létminimum alatt élők és időskorúak" támogatásának, segítésének, életkörülményeik javításának céljából jött létre. Közhasznú alapítványunk működési engedélyét 2007. március 1. -én kapta meg. Az elmúlt években egyre több ember került és kerül olyan anyagi helyzetbe, hogy támogatásra szorul! Mi emberi kötelességünknek érezzük, hogy rajtuk segítsünk. Egyre több család kényszerül a városból kiköltözni a tanyavilágba a nehéz gazdasági helyzet és az emelkedő közüzemi díjak miatt, melyet nem tudnak fizetni ill. egészségi állapotuk romlása miatt. Munkánkat elhivatottan végezzük. Szeretnénk, hogy minél több olyan gazdasági szereplő(társas vállalkozások,egyéni vállalkozók és magánszemélyek álljanak mellénk támogatóként, aki hozzánk hasonlóan szívükön viselik a nehéz életű embertársaik sorsát és segítenek minket a kitüzött céljaink elérésében.

Az Alapitvány vezetősége jelen munkájukat az Alapítvány számára "Társadalmi" munkában végzik, semmilyen juttatásban ( Jövedelem, Tisztelet díj ) nem részesülnek, ez által teljesen Önkéntes tevékenységként látják el szabad idejükben.

Honlapkészítés